Fodboldgolf kan spilles af alle

Det er altid dejligt at komme ud og bevæge sig. Og hvis man samtidig kan krydre det med en god gang sjov og et godt grin sammen med venner eller familie, så er det jo helt perfekt.

Fodboldgolf kan spilles af alle og er netop et spil, som egner sig helt fantastisk til en god omgang sjovt og udfordrende socialt samvær.

Hvad er fodboldgolf?

Som navnet jo næsten antyder, så er fodboldgolf lidt en blanding af de to sportsgrene fodbold og golf.

Ligesom i fodbold sparker man til en bold og ligesom i golf, skal man forcere en bane for herefter at skyde bolden i et hul.

Motion gør godt

Motion er gavnligt både for krop og sind, men mange finder det også sjovt at bevæge sig. Også for børn. Følelsen af at bevæge sig og heraf få rørt kroppen, giver for mange en god selv- og kropsfølelse. Med fodbold og golf handler begge spil også om teknik, hvilket gør spillene taktiske, hvoraf hjernen også anvendes mentalt.

Dette gør, at mange føler sig befriet af andre tanker, alt imens spillet foregår og heraf opnår et mentalt pusterum.

Fodbold er en sportsgren for alle

Fodboldspil er også holdspil og en følelse af samhørighed med andre fodboldspillere. Samspillet gavner naturligvis med henblik på at score mål. Dertil lægges der vægt på dine individuelle styrker, som afgør hvilken plads du varetager bedst til gavn for hele holdet.

Jo tidligere du starter som barn, jo bedre spiller vil du oftest også blive. Mange børn har drømme om at komme til at spille på landsholdet eller i klubber verden over, som store fodboldstjerner som Ronaldo og Messi. Så hvis dit barn har lyst til at begynde at gå til fodbold, så giv det endelig muligheden.

Golf er også for børn

Trods det, at golf primært spilles af voksne, er børnegolf kommet godt med. Det er set, at børn allerede starter som 4-årige til golf, dog er det væsentligt at barnet er i stand til at lære tekniken uden pres. Golf bør nemlig være sjovt for barnet og heraf bør spillet også leges ind, så barnet oplever glæde ved spillet.

Er du i tvivl, om det er noget dit barn har lyst, så start med en prøvetime. Oftest er der mulighed for at låne det vigtigste udstyr, således at barnet kan prøve det af, inden du foretager en større investering i udstyr.

Udstyret er dog i den dyrere ende, men du kan være heldig at finde udstyr ved udsalg eller bedre brugt udstyr på nettet, hvis dit barn bliver bidt af golf.

Holdspil er også læring for børn

Gennem begge sportsgrene udvikler dit børn færdigheder som koncentration og fokus, men også bevægelse og udholdenhed gennem forskellige træningsøvelser.

Selve golfspillet er dog mere en enmands sport, så det er også vigtigt at finde ud af, om dit barn trives bedst som holdspiller eller ikke. For at det bliver den rette sportsgren, barnet går til men også opnår glæde ved.

Fodboldgolf kombinerer tingene

Fodboldgolf kombinerer mange af de gode og sjove ting fra både fodbold og golf.

Man får både de sociale og holdmæssige aspekter med samtidig med, at der er behov for de individuelle færdigheder.

Og så er fodboldgolf simpelthen bare sjovt samtidig med, at det er udfordrende.

Det er aldrig for sent at starte

Sport har ingen aldersgrænse, så kom du aldrig i gang med egen drenge- eller pigedrøm, så spring frisk ud i det. Undersøg hvad der er af tilbud i din kommune eller om ikke andet tæt på.

Måske du også har nogen i din omgangskreds, som du kan starte op med. Måske fodbold eller golf eller kombinationen fodboldgolf kunne blive en sjov sportsgren for jer i familien. Ligeledes i nabolaget, hvor I bor.

Sport er en sjov måde at hygge sig og slappe af sammen på samtidig med, at det altså også er sundt at få dyrket noget motion.  Så det er bare om at komme afsted – der er kun godt ved det.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *