Havespil skaber sjove timer sammen om sommeren

For mange familier og i mange vennekredse er sommer lig med samvær, hygge, sjov og fællesskab. De lange, lune sommeraftener giver mulighed for at nyde hinandens selskab i mange timer.

Havespil er det perfekte redskab til at skabe sjove og underholdende aktiviteter sammen. Der findes spil, som egner sig til børnefamilien, og hvor de mindste medlemmer af familien kan deltage. Og så findes der spil, som vil være oplagt til vennekredsen eller til en sommerfest på arbejdspladsen.

Den store fordel ved de traditionelle havespil er, at alle kan deltage. Det kræver ikke forudgående erfaringer eller træning at deltage. Det er hurtigt og nemt at sætte sig ind i reglerne. Spillene er skabt for sjov skyld og for at skabe konkurrence i afslappende og uformelle rammer.

Havespil til de voksne

Spil er det perfekte redskab til enhver type sommerfest, uanset om det er til en studenterfest, fest på arbejdspladsen, bålhygge eller en fødselsdag.

Spil er en god mulighed for at skabe relationer og sjove stunder på tværs af festdeltagere. Det er en samværsform, som er uformel, og som naturligt vil få festdeltagerne i godt humør og åbne op for snak. De bedste spil er dem, som du kan tage med på en weekendtur, til en sommerfest eller til bålhygge hos en ven, kollega eller helt tredje person.

De sjoveste spil er dem, som kræver fysisk aktivitet. Der kan dystes på koordination, præcision eller hurtighed. Der kan være forskel på, hvor mange mennesker de forskellige spil egner sig til. Nogle spil er beregnet til 2 eller 4 spillere, mens andre giver mulighed for at spille 2 grupper af mennesker mod hinanden.

I blandt de mest populære havespil til voksne findes:

  • Kongespil
  • Petanque
  • Rundbold
  • Kroket
  • Stangtennis.

Hvis I er en stor gruppe af mennesker, som har brug for et spil til sommerfesten, der med sikkerhed kan give mange sjove timer sammen, kan det være en fordel med holdspil. Det kan være rundbold eller kongespil.

Til de små sammenkomster kan det være oplagt med de spil, hvor 2 eller 4 spillere kan deltage.

Uanset hvilket et af de populære havespil du vælger, kan du være sikker på, at der altid vil være mange andre i vennekredsen, som kender spillet.

Når først du har anskaffet dig et bestemt spil, kan du tage det frem igen næste sommer.

Havespil til familien med børn

Afhængig af børnenes aldre kan spillene til voksne sagtens bruges sammen med børn. Børn kan have ligeså stor glæde ved at spille sammen med voksne i rundbold, stangtennis eller kroket.

Når familiens mindste medlemmer skal være med i legen omkring et havespil, er det vigtigt, at der spilles på vilkår, som de kan være med på. Og det er vigtigt, at reglerne er simple, så de kan deltage. Det er muligt for børn på 3 år og derover at få sjove timer med søskende, forældre og andre familiemedlemmer med havespil.

I blandt de mest populære havespil til familier med børn over 3 år findes:

  • Stigegolf
  • Kroket junior
  • Familievenlig rundbold
  • Frisbee golf.

Der er masser af muligheder for at træne koordination og teknik i forbindelse med et havespil. Det vil være træning, som kan komme både børn og voksne til gode. I både stigegolf, kroket og frisbee golf gælder det om at ramme plet.

De store børn vil med sikkerhed blive mere optaget af samværet med jævnaldrende og familien i underholdende spil fremfor at sidde med iPad eller mobiltelefon. Det er en god måde at få rørt sig på, som kan komme alle deltagere til gode uanset alder.

Find spillene hos hyggeonkel.dk

Alle de ovennævnte havespil kan findes hos webshoppen hyggeonkel.dk under deres sektion for udendørs havespil. Her kan man også finde mange flere spil, som kan inspirere til en dag udenfor i dette gode vejr i hyggeligt samvær med familie og venner. ab

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *